Fandom

Goblogpedia Wiki

Bandung

11pages on
this wiki
Add New Page
Bicara0 Share

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.

Dayeuh Bandung (kotamadya) nyaéta puseur dayeuh propinsi Jawa Kulon. Dayeuh ieu dina jaman baheula dipikawanoh minangka Parijs van Java (basa Walanda) atawa “Paris ti Jawa”. Alatan perenahna di dataran luhur, Bandung dipikawanoh minangka tempat anu hawana tiis. Hal ieu ngajantenkeun Bandung minangka salah sahiji dayeuh tujuan wisata. Sedengkeun ayana paguron luhur nagari sarta réa paguron luhur swasta di Bandung nyieun dayeuh ieu dipikawanoh minangka salah sahiji dayeuh pelajar di Indonésia.

Bandung ayeunaEdit

Bandung kiwari, pinuh ku kandaraan, utamina di jalan-jalan utama. Salain ku angkot (angkutan kota) anu harejo oge aya motor-motor nu lobana kacida siga papatong haliber minuhan jalan di Bandung.

Also on Fandom

Random Wiki