Fandom

Goblogpedia Wiki

NGAHAKANAN TAI BATUR!.jpg

11pages on
this wiki
Add New Page
Bicara0

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.

NGAHAKANAN_TAI_BATUR!.jpg(400 × 298 piksel, ukuran koropak: 18 KB, tipeu MIME: image/jpeg)

Ieu poto teh nyaeta potona salah sahiji awewe nu eukeur ngahakanan tai batur!

Muncul pada halaman-halaman ini
dari

  • Tai

    Tai teh nyaeta kokotor atanapi kotoran manusa atawa binatang (sasatoan) anu kaluar tina liang...

Lihat daftar lengkap >

Sajarah gambar

Klik dina titimangsa pikeun nempo koropak nu aya dina mangsa éta.

TitimangsaMiniaturUkuranKontributorKamandang
kiwari21 Pébruari 2011 02.21'Thumbnail' pikeun vérsi mangsa 21 Pébruari 2011 02.21400 × 298 (18 KB)Dada Chandra Ramadhan (Obrolan | kontribusi)Ieu poto teh nyaeta potona salah sahiji awewe nu eukeur ngahakanan tai batur!

Also on Fandom

Random Wiki