Fandom

Goblogpedia Wiki

Tai

11pages on
this wiki
Add New Page
Bicara0 Share

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.

NGAHAKANAN TAI BATUR!.jpg

Poto awewe eukeur ngahakanan tai batur!

Tai teh nyaeta kokotor atanapi kotoran manusa atawa binatang (sasatoan) anu kaluar tina liang anus manusa atawa binatang!

Tai teh nyaeta kokotor atanapi kotoran anu kaluar tina liang anus, anu bauna teh meledek tur bakal bisa ngarusakkeun sakabeh irung jalma-jalma nu geus ngambeuannana!

Tahi teh nyaeta kokotor atawa kotoran anu sok dilebok ku anjing-anjing jalanan, ku sabab saleresna anjing-anjing jalanan mah kabeukina teh nyaeta ngalebok tai-tai anu haranet keneh!

Bahkan sim kuring oge (anu nuliskeun ieu artikel) mineng ngawelu jeung ngaluarkeun tai dina Wc. Jadi sasaha bae anu hayang nyaho kana rasana tai jeung hayang ngarasaan bau tai, maka aranjeun teh wajib nelepon kuring dina nomer kuring di: 0222789266 supados ngarah buru-buru ngadaptar jadi jalma anu mimiti meuli tai ka sim kuring!

Also on Fandom

Random Wiki