Wikia

Goblogpedia Wiki

Utama

Bicara0
11pages on
this wiki
Visitgi.gif Wilujeng taun anyar 2009, jeung Mobil anyar...éh? Visitgi.gif

Wilujeng sumping di Goblogpedia,

ensiklopédi anu bébas sarta bisa diédit ku kabéh.
11 artikel dina basa Sunda

Artikel petingan

LOL

Goblogpedia, hiji anak ti ensiklopedi satire bébas, Tolololpedia dina basa Sunda geus lahir. Ayeuna, Goblogpedia ngan dikembangkan ku Palongguno sarta masih baris terus ngembang nepi ka kiamat.Dibandingkeun jeung Wikipedia Basa Sunda, Goblogpedia baris usaha pikeun leuwih saimbang dina penulisan artikel, nyaéta kalawan penambahan jumlah référénsi anu meureun leuwih réa ti dina Wikipedia Basa Sunda. Hayu dukung kami pikeun menyongsong mangsa anu leuwih cerah! Ulah dahar anu lada-lada atawa anjeun baris kena sindrom hemofilia sabot nempo Goblogpedia ieu. Salamet ngarasakeun, mas!

Gambar petingan

Jaja.jpg
WikiYangAneh.JPG

Wikipedia éta gampang dihack kalawan sakali kedip waé anjeun bisa nempo hasilna pan?

Anjeun nyahoo! teu...

  • Yen..kuring kasép?
  • Yen..Malaysia leuwih dipikawanoh jeung sebutan Malingsia?
  • Yen..Anjeun keur mengetik atawa nempo hiji hal?
  • Yen..dihareup anjeun aya jurig?
  • Yen..ieu mangrupa kajajaden..
  • Yen..jurig kumalayang?
  • Mangkat! Saméméh anjeun dimangsa!

Peristiwa Terkini

  • George Walker Bush kaleungitan pamajikanana deui di Pakistan.
  • Hari ieu hujan, euy!
  • Peyeum Bandung mimiti digemari artis Hollywood, kawas Tom Cruise. Saking resepna, Tom Cruise menggerus-gerus Peyeum Bandung
  • 1 warsih dirilisnya albeum Bang Toyib ku Trio Macan, ayeuna dirilis deui jeung Judul Bang Andre jeung wirahma orkestra

Peristiwa hari ini...

Artikel anyar

Bandung

Artikel anyar | Tulis deui | Rintisan anyar | Artikel sorangan | Kiih Review | Coba jieun...

cy: simple:

Around Wikia's network

Random Wiki